Alle bezoekers winnen op de 39ste Sleutelbraderij

TEMSE – Zaterdag 8 september organiseert de Sleutelkern in samenwerking met Unizo Temse de 39ste editie van de Sleutelbraderij. Al jaren een originele combinatie. Niet enkel zo maar gaan shoppen, maar ook genieten van de promo’s én de attracties. met de vele kraampjes en winkels in de Kouterstraat, Vrijheidstraat, August Wautersstraat en de Guido Gezelleplaats.

Meet & Greet Roel Vanderstukken en andere attracties…

Ook de acrobaten op zeer hoog niveau zijn weer van de partij

Acteur Roel Vanderstukken doet wellicht bij velen een belletje rinkelen via verschillende televisiereeksen”, stelt Stijn Schets. “In “Flikken” was hij Michiel Dewaele, maar de meesten onder ons zullen hem beslist (her)kennen als Benny Coppens, de klusjesman bij VDB Fashion in “Familie” op VTM. Roel Vanderstukken komt als eregast naar de Sleutelbraderij en bezoekers kunnen hem om een handtekening vragen, een selfie nemen met Roel of gewoon een praatje slaan met deze sympathieke allrounder.”

Den Belleman
Een week na zijn blijde intrede, als opvolger van de legendarische Gerard den Belleman, maakt Bart Heynderickx zijn kleurrijk en vocaal debuut op de braderij.

“Omringd door de vrolijke deuntjes van De Strooien Hoedjes zal de stemming er goed in zitten en wie meer voor het spektakel kiest, kan vol bewondering genieten van de Koninklijke Steltenlopers uit Merchtem, acrobaten op (zeer) hoog niveau”, klinkt het.
Iedereen Welkom
Zaterdag 8 september (10-20 u) is iedereen van harte welkom op deze 39ste Sleutelbraderij,

“Deze editie wordt dé ideale aanloop naar de jubileumeditie van volgend jaar”, besluit Stijn Schets. Organisator Unizo Temse zal echter nu al alle zeilen bijzetten.”

 

Streetband De Strooien Hoedjes brengt ook dit jaar weer muzikale gezelligheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *