Temsese politici brengen de bal aan het rollen op het veld van VK Velle

Eerste Omroeper-Cup voor kandidaat gemeenteraadsleden

TEMSE-VELLE – Ter gelegenheid van Velle kermis organiseren Jan D’Hooghe, Siegfried De Cock, Brecht en Patrick Michiels en Jos Verhulst op zaterdag 11 augustus de eerste editie van de Omroeper-Cup. Een voetbaltornooi voor kandidaat-gemeenteraadsleden naar aanleiding van komende gemeenteraadsverkiezingen dat aanvangt  met de officiële voorstelling van ploegen en spelers om 13:30 u.

“Deze Cup kadert in het ruimere programma van de populaire Velle-kermis van Temse-Velle”, aldus Patrick Michiels. “Wedstrijden van 2×10” worden gespeeld op kleine buitenterreinen op het plein van VK Velle (achter de Sint-Jozefkerk). “We willen met ons lokale huis-aan-huisblad een origineel platform aanbieden.”

De eventuele opbrengst van deze CUP gaat integraal naar de samenwerkende Vellese voetbalclub VK VELLE.

“De Omroeper-Cup heeft als doel om op een leuke, originele en sportieve wijze de kandidaat-gemeenteraadsleden
-per partij of lijst- voor te stellen aan het ruime publiek”, stelt Michiels. “Enerzijds team-building binnen de eigen partijrangen en anderzijds een ludieke voorstelling naar de eigen achterban (en ruimer) zijn dus aan de orde. Gelet op deze doelstelling kunnen uitsluitend dames/heren die effectief op een lijst zullen staan deelnemen aan dit tornooi. uitzonderingen hierop zouden te veel kritiek en misverstanden tot gevolg hebben.”

Daar elk team slechts 3 wedstrijdjes speelt van 2 x 10” met 5 spelers (doelman en 4 veldspelers) is deelname vanaf 7 spelers haalbaar. Méér sportievelingen zijn uiteraard bijzonder welkom ! Er mag onbeperkt worden vervangen, doch er moet altijd minstens 1 voetballende dame op het terrein staan. Elke ploeg stelt een willekeurige coach aan die niet op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen hoeft te staan (bv. een bestuurder of bekende Temsenaar).”

Organisatiecomité: Jos Verhulst, Jan D’Hooge, Patrick Michiels, Siegfried De Cock, Brecht Michiels en technisch adviseur William Van Moere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *