Weer muziekquiz voor het breedste publiek op vooravond van Temse in de Wolken.

Nog 5 plaatsten beschikbaar! – Inschrijven t/m 1 augustus

TEMSE – Sinds 2011 – het zilveren jubileum van de feestelijkheden op de Wilfordkaai – pakken Spirit en het Organisatiecomité van Temse in de Wolken op de vooravond van het 2-daagse evenement uit met een muziekquiz voor het breedste publiek.

Géén vragen over onbekende zangers, songs of componisten, géén ver gezochte tekstvragen, géén detailvragen voor ingewijden… Neen, de quiz richt zich tot iederéén. Alle deelnemers zullen nagenoeg alle muziekfragmenten (her)kennen, zodat het voor àllen plezant is om deel te nemen.

De quiz vindt plaats in de feestzaal van het gemeentehuis (Markt) op vrijdag 24 augustus, 19.30 u.

Systeem

De vragen worden gesteld aan de hand van muziekfragmenten (wie zingt/zingen…?). Samensteller-presentator is Dany De Bock. Twee reeksen vragen worden samengesteld en gepresenteerd door burgemeester Luc De Ryck: ‘Sixties’ en een niet vooraf bekendgemaakte themareeks (2015: beroemde orkestleiders – 2016: meisjesnamen – 2017: plaatsnamen).

Elke ploeg bestaat uit (maximum) 5 personen. Er kunnen ook nu weer (maximum) 30 ploegen inschrijven.

Inschrijven kan nog tot woensdag 1 augustus via museum@temse.be met vermelding van de ploegnaam en de coördinaten van de ploegverantwoordelijke.

De deelname is gratis.  Belangstellenden zijn welkom om een kijkje te komen nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *