Nieuwe speelplek ingehuldigd in paardenpolder

TIELRODE – In de Paardenpolder in Tielrode werd een nieuwe speelplek ingehuldigd en vooral ingespeeld. Het gemeentebestuur nodigde alle buurtbewoners uit voor een info- en brainstormmoment ter plaatse.

Schepenen Hugo Maes (CD&V) en Debby Vermeiren (CD&V) gaven de nieuwsgierige ouders en grootouders meer info over de verdere ontwikkeling van de speelplek terwijl medewerkers van de Groen- en Jeugddienst de kinderen op een creatieve manier uitdaagden hun droomspeelplek vorm te geven.

“Als kindvriendelijke gemeente wil Temse kinderen en jongeren de kans geven om ondermeer mee te denken over de invulling van groene speelruimten, alle ideeën worden meegenomen en bekeken voor de verdere ontwikkeling van deze en andere speelruimten. Eerder al werd ook de school naast de speelplek actief betrokken bij het verzamelen van nieuwe ideeën”, aldus schepen van Jeugd Vermeiren.

De nieuwe speelplek in Tielrode is een realisatie van het gemeentebestuur, in nauwe samenwerking met de Leerwerkplaats en financiële steun van de firma Siegwerk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *