Internationaal deelnemersveld voor wielerwedstrijden

TIELRODE – Komende zaterdag 7 juli organiseert Koerscomité Tielrode twee wielerwedstrijden voor Dames Jeugd. Voor de eerste keer trouwens met een internationaal deelnemersveld.
Internationaal deelnemersveld voor Dames Jeugd

Het Koerscomité van Tielrode kreeg veel lof voor de inrichting van de wielerwedstrijden voor Dames Jeugd de afgelopen jaren . Het waren de organisatoren van de eerste International Belgium Youth Tour (IBYT) die met het voorstel kwamen om de wielerwedstrijd in Tielrode te koppelen aan deze driedaagse etappewedstrijd voor de jeugd. Het wordt meteen de grootste wedstrijd in het bestaan van het comité met reeds 150 inschrijvingen.

Zaterdag 7 juli komt daardoor een internationaal gezelschap afgezakt naar Tielrode. Het peloton van Dames Junioren (U19) wordt gevormd met rensters uit België, Nederland, Letland, Lithouwen, Colombia, Israël, Oostenrijk , Engeland , Zuid-Afrika, Estland en Belarus.

De Dames Nieuwelingen (U17) komen België, Rusland, Colombia, Lithouwen, Letland, Estland, Ierland, Oostenrijk Hongarije, Belarus en Uzbekistan.

Start en aankomst : Ruisstraat ter hoogte van café The Ranch
Junioren: start om 15 u, Nieuwelingen: start om 17.30 u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *