Eerste avond van de Parkfeesten meteen een succes

TEMSE – Enkele honderden feestvierders vonden woensdag de weg naar het Scheldepark voor de eerste Parkfeesten van dit jaar.

Naast de rock van Primates in Progress, was er heel wat belangstelling voor Funeral Dress, de internationaal bekende punkband met Temsenaar Stefke Punk. In Your Honor, de Foo Fighters coverband, mocht de eerste avond in schoonheid afsluiten.

De komende weken komen nog heel wat andere muziekstijlen aan bod tijdens de feesten. Altijd weer is er bij de optredende bands een link met Temse. Op 11 juli treedt Alana Dante op, met Temsenaar Jan Wagemans achter de toetsen. Daarnaast Thin Legend Club met Tielrodenaar Jan Verschelden, en op de drums Dirk Loots van de band Arsenal. Afsluiter komende woensdag is Barley Mob & The Sailors met Temsenaar Samuel Goossens.

De dranktent werd verzorgd door carnavalsvereniging ‘Bepikt en Bestolen’, Oxam Wereldwinkel zorgde voor coctails en lekkers en ook ‘Hamburger Annita’ van JOC De Nartist was weer van de partij.

Nieuw tijdens deze editie van de Parkfeesten is de photobooth van Vita Scheldebad, vlakbij de ingang van het festivalterrein. Daar kunnen bezoekers een exclusieve zwembeurt winnen.

“De inzenders van de 50 foto’s met de meeste likes mogen op 1 september gratis een duik nemen in het gloednieuwe zwembad”, aldus Nicola De Cock.

Meer foto’s, klik hier

Met de photoboot van Vita Scheldebad kan men een gratis zwembeurt winnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *