Hondenwedstrijd brengt 1000 euro op voor Kom op tegen Kanker

TEMSE/ELVERSELE – Dirk Colman uit Dendermonde organiseerde samen met hondenschool Lucky Dog uit Elversele een benefietwedstrijd ‘Behendigheid‘, in vaktermen ‘Agility’, dit ten voordele van Kom op Tegen Kanker.

Agility is een wedstrijd waarbij de hond samen met de geleider twee parcours lopen tegen de tijd. De deelnemers betalen een bijdrage voor het goede doel.

“Samen met enkele vrienden namen ik de voorbije jaren deel aan de 1000 km. voor Kom op tegen Kanker”, aldus Dirk Colman. “Omdat ik hier in de hondenclub train opperde ik het idee om een wedstrijd voor het goede doel te organiseren.  Het bestuur was meteen akkoord. Omdat het een benefietwedstrijd was, konden alle hondenrassen deelnemen.”

De opbrengst van deze dag gaat integraal naar Kom op Tegen Kanker. Zowat honderd deelnemers zorgden voor een opbrengst van ongeveer 1000 euro.

Meer foto’s, klik hier

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *