Gemeentebestuur huldigde Mohamed Mahouk, Mister Adventure Benelux

TEMSE – Omdat er te weinig Mister-verkiezingen zijn, pakte Guy Coppens vorig jaar uit met de verkiezing van ‘Mister Adventure Benelux’. De 22-jarige laureaat is Mohamed Mahouk. In 2004 ruilde hij Lebbeke voor Temse. Op zaterdag 3 maart werd hij officieel door het schepencollege ontvangen.

Burgemeester Luc De Ryck met de kersverse Mister Adventure Benelux

Aan de verkiezing namen niet minder dan 130 kandidaten (tussen 18 en 35 jaar) uit België en Nederland deel, waarvan er – op basis van meerdere proeven – 12 werden geselecteerd voor de finale. In de finale werden zij door een professionele jury beoordeeld op basis van verschillende vormen van kledij (klassiek, vrijetijd, sportief, zwem…), hun persoonlijkheid, uitstraling, dansen en een gesprek met de jury in het Nederlands en het Engels. Mohamed werd bovendien door de medekandidaten verkozen tot Mister Sympathie. Als laureaat ontving hij 2 500 euro én het ticket om België te vertegenwoordigen op de 2de grootste internationale Mister-verkiezing Manhunt International in Bangkok in november 2018.

Burgemeester Luc De Ryck (CD&V) leidde de huldiging en reikte attenties uit namens het Gemeentebestuur.

Meer foto’s, klik hier

Vooraan zittend v.l.n.r. Stef Guidee (Tielt, die 2de eindigde), burgemeester Luc De Ryck, Mohamed Mahouk met zijn moeder en organisator Guy Coppens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *