Politiezone nam deel aan Verkeersveilige Nacht

TEMSE/KRUIBEKE – Afgelopen weekend nam de politiezone Kruibeke-Temse deel aan de 21 ste editie Oost-Vlaamse verkeersveilige nacht.
Er werden controles gehouden op de volgende plaatsen in kruibeke op de Nieuwe Baan, in Temse op de Oostberg, Hogenakkerstraat, Afschrijverslaan, Markt en op de N16.

Er werden 154 ademtesten afgenomen. Zes bestuurders legden een positieve ademtest af. Hiervan dienden 3 bestuurders hun rijbewijs af te geven voor 3 uren en eveneens 3 bestuurders dienden hun rijbewijs voor 6 uren af te geven. Eén van de bestuurders werd enige tijd later weer betrapt op het rijden. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen en zijn voertuig werd in beslag genomen.

Er werd 1 persoon aangetroffen die geseind stond. Deze werd meegenomen naar het commissariaat voor verhoor.
Eén bestuurder werd betrapt op het bezit van een kleine hoeveelheid drugs.

Twee bestuurders konden hun rijbewijs niet vertonen. Er werden ook nog 2 pv van waarschuwing uitgeschreven.

Alle bestuurders die een negatieve ademtest aflegden kregen een Bob sleutelhanger en een postkaart Op deze kaart staat een gedicht van plattelandsdichter Paul Demets en is opgedragen aan verkeersslachtoffers.
Tijdens de controle op de Nieuwe Baan kregen we bezoek van de gouverneur Briers, arrondissementscommissaris Dejaegher en burgemeester Stassen van Kruibeke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *