Tweede editie Broebelfuif weer een groot succes

TEMSE – De tweede editie van de Broebelfuif in JOC De Nartist was weer een groot succes. Jeugdclub ’t Broebelken was de ‘place to be’ voor de Temsese jeugd in de jaren ’70.

“Bijna 100 lekkerbekken genoten van onze paella, dankzij het team van horeca-icoon Frank Vermeulen, en ruim 200 aanwezigen gingen uit de bol op de typische Broebelfuif”, aldus de organisatie. De Swinging Broebel Discobar met platenruiter Rudy Bredael zorgde voor de muzikale sfeer van weleer inclusief de ‘Kusjesdans’ en ‘Slow Time, sexy time‘.
Vorig jaar was er nog een heus feestweekend als aandenken aan Jeugdclub Broebelke, dé place to be in de jaren ’70 voor de Temsese jeugd.

“De eerste editie van de ouderwetse fuif was een gevolg van het boek dat we schreven over de geschiedenis van onze jeugdclub”, stelt mede-organisator Dirk Lauwers.

Ook dit jaar schenkt de vriendenkring van ’t Broebelken de opbrengst van de fuif aan een goed doel. Ook dit jaar is dat Villa Vief geworden, een woonproject in Lokeren, opgericht door een aantal ouders van kinderen met een matig verstandelijke beperking.

Meer foto’s, klik hier

Heel wat oud-Broebelaars gingen weer uit de bol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *