Griezelen in Het Piratennest

STEENDORP – Ook in Steendorp kon men op 31 oktober een griezelavond beleven.
Een cadeautje voor Winnetou..

 

Winnetou, bezieler van Militaire Vriendenkring The Green Pirates organiseerde in het clublokaal ‘Het Piratennest’ een gezellig samenzijn in Halloween-sfeer. Winnetou kreeg van één van de klanten zelfs een cadeautje in het thema. Een doodskist in peperkoek met een marsepeinen lijk. “En het is volledig eetbaar”, klonk het.

Straten of verenigingen die ook een activiteit in Halloween-sfeer organiseerden mogen steeds een aantal foto’s en enige info doorsturen via. info@editietemse.be . Bij voorkeur via het gratis programma www.wetransfer.com

Winnetou, (de griezel in het groen 🙂 ) organiseerde een Halloweenfeestje in Het Piratennest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *