Bewoners stripfigurenwijk organiseren eerste bbq

TEMSE – Voor de eerste keer organiseerde men in de Doornwijk, de nieuwe wijk gelegen langsheen de N16 en de Doornstraat, beter bekend als de stripfigurenwijk, een bbq voor de buurtbewoners.

De kinderen beleefden dolle pret op het springkasteel

“Via de Facebookpagina van onze wijk hadden enkele bewoners zich opgeworpen om een bbq te organiseren”, klinkt het bij Lien De Waele van de organisatie. “Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen. Sommigen zorgden voor de groentjes, sommigen voor de opbouw. Onze eerste stripfiguren-bbq was dan ook een regelrecht succes. Er waren 77 buurtbewoners ingeschreven die graag kwamen smullen van al het lekkers. Het was heel gezellig en tof om zo de buren wat beter te leren kennen. Ook de allerkleinsten vonden het heel leuk, vooral dan het springkasteel”

In de wijk, waar alle straten de naam kregen van bekende stripfiguren zoals de Jommekelaan of Suske & Wiskelaan wonen ondertussen meer dan 160 bewoners
“Het is plots heel snel gegaan in onze jonge gezellige wijk”, weet Lien. “Van 5 gezinnen naar een 90-tal families in nog geen 2 jaar tijd.”

Bekijk hier enkele foto’s doorgestuurd door de organisatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *