Dancefestival brengt bekende deejays naar Tielrode

TIELRODE – Zaterdag 5 augustus, van 14 tot 2 uur, vindt in de Kerkstraat in Tielrode, de eerste editie plaats van het dancefestival Tichelland. Een festival met electronische muziek en bekende deejays.

Tichelland met heel wat bekende deejays

 

“We hebben voor deze eerste editie mooie namen op onze affiche staan”, aldus Cynthia Vercauteren van de organisatie. “Zoals Maori, Ghost, 2EMPRESS, DJ Yves De Ruyter en Pat Krimson. Daarnaast draaien er ook lokale talenten. We verwachten voor onze eerste editie 1000 tot 2000 danceliefhebbers, dit in stijgende lijn naar volgend jaar toe.

Het festival vindt plaats op de locatie waar vorig jaar het Jo Drefiti Open Air Festival doorging.

Meer info & tickets in voorverkoop (tot zaterdag 14u.):
www.tichelland.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *