Coverband The Smarties’s hebben eerste single uit

TEMSE – The Smartie’s, een van de actiefste Wase ambiance- en coverbands met Temse als uitvalsbasis, heeft net een eerste single uit. Die heet ‘Echte Liefde’.

The Smartie’s werd opgericht in februari vorig jaar en bestaat uit Peter Goven (zang), Tim Scheerlinck (gitaar), Peter Bressinck (toetsen), Sven Muller (basgitaar) en Kyo Van Hoecke (drums).

Alle muzikanten kunnen bogen op jaren ervaring met onder meer The Ditch, Isabelle A, Get Ready, Rob De Nijs, Mama’s Jasje en verscheidene andere muzikale projecten.

“We zijn met The Smartie’s ondertussen vijftien maanden en vijftig optredens verder”, zegt Peter Goven uit Sint-Gillis-Waas. Goven speelde voorheen bij covergroep The Peoples en had eind 2015 een hitje met zijn solosingle ‘Endlessly’.

“We speelden al op het Schlagerfestival Lokeren, Temse In De Wolken en tal van bedrijfs-, verjaardags- en trouwfeesten en feestmarkten. We brengen hoofdzakelijk feestmuziek en meezingers, voor elk wat wils. We beschikken ook over een volledige eigen licht- en geluidsinstallatie tot vijfhonderd personen. Aangezien wij wekelijks wel ergens de pannen van het dak spelen en er steeds meer vraag is naar optredens, besloten we een single op te nemen. Die is nu uit. Het nummer heet ‘Echte Liefde’, een echte ‘earcatcher’ van de hand van David Vervoort, de schrijver van de hit ‘Dos Cervezas’ van Tom Waes.”

Het nummer is ondertussen beschikbaar op iTunes en de videoclip van ‘Echte Liefde’ staat op YouTube.
Op 12 augustus staan The Smartie’s op het podium van Steendorp Zomert in de Kapelstraat.

Bron: Het Nieuwsblad/GVA – GVDV

De videoclip van het nummer werd opgenomen op het dak van een appartementsgebouw op de Zaat.

2 thoughts on “Coverband The Smarties’s hebben eerste single uit

  1. Goeidag ik ben op zoek naar jullie gegeven voor wa vragen te stellen voor meschien een optrede te doen op een feestweekend van klj en lg Beveren kunnen jullie mijn iets terug sturen tot wie ik mij kan richten via mail of telefoonis

  2. Beste The Smartie’s ,
    Een dikke proficiat voor jullie.
    Zaterdagavond 22 oktober hebben we een mooie avond beleefd met vrienden op zandbergkermis in Harelbeke in het zaaltje van Ubuntu . Ondanks het héél slechte weer en heel weinig volk hebben zij die er wel waren genoten van het begin tot het einde van jullie wonder mooie muziek, en eens ons beentjes kunnen strekken !!!!
    Noëlla & vrienden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *