Raoul Van Raemdonck blijft voorzitter van KSV Temse

TEMSE – Vrijdag 23 juni organiseerde KSV Temse voor het eerst een maatjes – en oesteravond. Daar bleek dat de ploeg een nieuwe weg inslaat met enkele nieuwe initiatieven.
“KSV gaat meer dan ooit door”, aldus Raoul Van Raemdonck

Er werd ook bekend gemaakt dat Raoul Van Raemdonck nu toch aanblijft als voorzitter van de ploeg.
“We kregen te maken met harde rukwinden bij KSV de voorbije maanden”, vertelt Van Raemdonck aan de collega’s van Sportbeat. “Met gevolg dat een aantal takken weggeblazen werden en die het niet overleefd hebben. Zodoende blijf ik, als de gezondheid het toelaat, voor eeuwig voorzitter van KSV. Samen met Alain (Vereecke, algemeen manager van KSV red.) werken we aan een herstructurering en een extra team. Al wie zich geroepen voelt om mee in het bestuur te zetelen mag zich hierbij aanmelden. Het is de bedoeling dat we sterker dan ooit doorgaan met het nieuwe KSV.”

Meer foto’s, klik hier
(met dank aan Erik Westerlinck)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *