Gezelligheid troef tijdens Tielroodse Dorpsfeesten

Organisatie hoopt volgend jaar –  met 30 jarige jubileumeditie – uit te kunnen pakken met een ‘best-of’ van de voorbije jaren,
TIELRODE – Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde enkele verenigingen samen met het gemeentebestuur het weekend van 3 en 4 juni 2017 de Dorpsfeesten in Tielrode. Dankzij het mooie weer waren organisatie en bezoekers na afloop tevreden.
De Joe Cocker Connection met Tielrodenaar Dirk Verstocken genoot heel wat bijval

Zaterdag trok de rommelmarkt heel wat belangstelling. De diverse optredens kregen evenwel niet de grote massa op de been. De Joe Cocker Connection met Tielrodenaar Dirk Verstocken genoot heel wat bijval.

De Corsari’s brachten 50’s en 60’s muziek

Zondag reden zowat 70 wagens de jaarlijkse oldtimerrally, het Toetertreffen. Waarbij de oldtimers bij aankomst in Tielrode zich opstelden op de Antwerpse Steenweg maar het vertrek ’s ochtends wel aan de Emiel Naudtszaal in Elversele lag, ‘Omdat het Gildenhuis te klein geworden is voor de organisatie van het Toetertreffen”, klonk het bij organisatie KWB Tielrode.
’s Namiddags was er heel wat volk afgezakt naar het episch centrum van de feesten. Vooral voor het optreden van de Temsese band 50 Tinten Brijs, onder leiding van bekende Temsenaar Herman Brys en de Corsari’s met zanger-acteur Roel Vanderstukken en zangeres Sarah De Koster.

“We kregen te horen dat het programma, vooral de muziekoptredens, van deze Dorpsfeesten minder was dan vorige jaren”, zei presentator en mede-organisator Samy Pauwels. “Het feit is wel dat we volgend jaar ons dertig-jarig jubileum vieren. Dan zouden we willen uitpakken, als het budget het toelaat, met een ‘best-of’ van de artiesten die de voorbije jaren de revue passeerden op deze Dorpsfeesten.”

Meer foto’s, klik hier

Zondagnamiddag was er heel wat volk afgezakt naar het dorpsplein

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *