Zeeman viert 50ste verjaardag met internationale recordpoging bellenblazen

Ook filiaal Temse doet mee met recordpoging.

TEMSE –  Zeeman textielSupers, een van grootste discount retailers,  viert de 50ste verjaardag van haar succesvolle winkelformule. Dat laat men niet onopgemerkt voorbij gaan.  Komende zaterdag 3 juni  onderneemt men een een recordpoging bellenblazen. Ook de medewerkers en klanten van het filiaal in Temse doen mee.

ook de Zeeman in Temse doet mee met de recordpoging

De helft van de winkels van Zeeman inmiddels verbouwd, dus nog meer reden voor een feestje. Naast een gratis kraskaart voor alle klanten, organiseert de retailer op zaterdag 3 juni een internationale recordpoging bellenblazen. Op dit moment heeft Zeeman 1.280 winkels in zeven landen: Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Alle winkels doen mee met deze speciale en feestelijke actie.

Het Zeeman-filiaal aan de August Wautersstraat 44 in Temse trakteert iedere betalende klant van zaterdag 27 mei tot en met vrijdag 9 juni 2017 op een kraskaartje. Hiermee vallen klanten gegarandeerd in de prijzen: een kortingsbon, een bellenblaaspakket of zelfs 50 seconden gratis winkelen.

Om het feest helemaal compleet te maken, ondernemen alle Zeeman-winkels op zaterdag 3 juni 2017 een internationale recordpoging bellenblazen. Dit doen ze door het grootst aantal mensen tegelijkertijd te laten bellenblazen en dat op verschillende locaties verspreid over zeven landen.

Het huidige record staat momenteel op naam van het Verenigd Koninkrijk. Zij wisten in 2007 maar liefst 34.529 mensen op 198 verschillende plekken op hetzelfde moment te laten bellenblazen. Met de ruim 1.280 filialen wil Zeeman dit record ruimschoots verbeteren.

Om precies 14.00 uur staan medewerkers en klanten van de Zeeman-winkel aan de August Wautersstraat 44 in Temse klaar om het beste van zichzelf te geven. Dit belooft zonder twijfel een groot spektakel te worden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *