Parkfeesten 2017 zijn springlevend !!!

TEMSE – Ondanks de bouwwerken van het nieuwe VITA scheldebad organiseren de gemeentelijke Jeugddienst en JOC De Nartist op vier woensdagen in juli weer feesten in het Scheldepark.
11 van de 12 optredende bands zijn Temses ‘getint’.

“Verhuizen naar een andere locatie was geen optie”, aldus Nicola de Cock van JOC De Nartist. “We hebben op voorhand bekeken of het een haalbare kaart was. We zijn ook niet op zoek gegaan naar alternatieven omdat we in het park wilden blijven met de feesten. En een jaar overslaan zagen we ook niet zitten omdat na vier jaar de parkfeesten toch al redelijk ingeburgerd zijn. Jaar na jaar gaan we in stijgende lijn gaan met de publieke belangstelling. Door de werf moesten we wel een ander deel van het park zoeken dat groot genoeg was”.

“Het was wikken en wegen of de feesten toch konden doorgaan”, aldus schepen van Jeugd debby Vermeiren (CD&V)
Dankzij de medewerking van de VITA groep kunnen de Parkeesten dit jaar toch plaats vinden. Zij zorgen voor de stroomvoorziening en voor een ruimte waar we onze spullen kunnen bergen.”

Het nieuwe terrein waar de Parkfeesten dit jaar plaats vinden is zelfs groter”, weet De Cock. “Het bevindt zich achteraan het park tussen de werf en de Schauselbroekpolder. Het podium staat in de richting van de polder. Daardoor zal er nog minder geluidsoverlast kunnen zijn voor de buurt.”

Net zoals de vorige jaren zal er weer een dranktent van JOC De Nartist geplaatst worden die bemand zal worden door jeugdverenigingen. En ook Oxfam Wereldwinkel zal dit jaar weer zijn medewerking verlenen met een eet – en drankstand.

“Dit jaar hebben we ook ingezet op Temsese groepen”, vertelt Nicola de Cock. “Elke week treden drie bands op. Dat maakt 12 bands in totaal waarvan er maar één niet van Temse is.”

Nicola De Cock van JOC De Nartist (rechts) met verantwoordelijken en medewerkers van de Jeugddienst, JOC De Nartist, Oxfam Temse en de VITA-groep

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *