Komende donderdag rijden de pelotons van de 1000 km. tegen Kanker weer over de scheldebruggen

TEMSE/BORNEM – Komende  donderdag 25 mei gaat het vierdaagse fietsevenement De 1000km.voor Kom op tegen Kanker van start.  850 ploegen verzamelden elk 5000 euro om te mogen deelnemen . Iedere dag vertrekken 7 pelotons vanuit Mechelen ,voor een tocht van 250 km. naar één van de middagsteden Bornem ,Bocholt ,Ingelmunster en Ninove .Na het middagmaal vetrekken de pelotons terug langs een ander parcours richting Mechelen .

Donderdag is dus de middagstad Bornem waar alle fietsers feestelijk zullen worden onthaald met een door een deurwaarder gekeurde langste erehaag die het publiek gaat vormen .Vanaf 11 uur is domein Breven in Bornem dan ook de place to be voor veel muziek eten en plezier voor jong en oud .

Vanaf exact 12 uur rijden 3 pelotons vanuit Steendorp (Hospitaalstraat ) richting Scheldebrug naar Bornem . Vanaf 13u49 tot 14u14 rijden dan de andere 4 pelotons over de Scheldebrug in de andere richting richting Steendorp en Haasdonk .

Al die pelotons verdienen veel waardering omdat zij samen het ongelooflijke bedrag van 425000 euro hebben verzameld voor kankerbestrijding .

Bekijk hier nog eens het filmpje van vorig jaar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *