SKV De Sharky’s azen op eerste plaats in Temse

TEMSE/STEENDORP – Carnavalsvereniging de Sharky’s uit Steendorp willen met hun thema en wagen de eerste plaats bemachtigen tijdens de carnavalsstoet van Temse. Dat verklapte voorzitter Eddy Vermeulen tijdens de doop van de wagens in Bazel.

Het thema dit jaar is ‘Party in Hell, Dance with the devil’.

Het is een wagen in drie delen met ‘bekende koppen’ en met de lopende ‘duivelse’ carnavalisten net voor het laatste deel, in totaal 70 meter lang.
Een aantal van de vrijwilligers heeft er al ettelijke uren werk ingestoken.

“De wagens zaten vorig jaar nog in de carnavalstoet in Aalst maar we moesten ze volledig heropbouwen en aanpassen voor onze eigen groep’, vertelt Gino De Lamper. “Daar zijn we al mee bezig sinds augustus.”

De Sharky’s komen komende zaterdag voor het eerst naar buiten tijdens de carnavalstoet van Steendorp, zondag zijn ze te zien in Tielrode.

Meer foto’s, klik hier

Voor de ‘doop’ van de wagens waren naast bellenman Gerard Vercauteren heel wat carnavalisten op de afspraak. Naast Prinses Kaylee I Tielrode en gevolg, Prins Eveline I Temse en haar erejonkers, ,leden van carnavalscomité Tielrode en Temse ook leden van diverse carnavalsverenigingen uit de regio…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *