Feestzaal gemeentehuis loopt vol voor boekvoorstelling Troebel Water

Schrijfster op zoek naar verhalen van gewezen boelarbeiders voor een nieuw fictieverhaal
TEMSE – Zaterdagnamiddag 14 januari werd nieuwste misdaadroman van Belinda Aebi, ‘Troebel Water’ voorgesteld in de feestzaal van het gemeentehuis.
Er waren ruim 200 aanwezigen uit alle hoeken van het land en zelfs uit Nederland.
Belinda_uitgever 2017
Auteur Belinda Aebi en uitgever Karel Dierckx

Na de aankondiging met belleman Gerard Vercauteren, de verwelkoming van schepen van cultuur Lieve Truyman (N-VA), presentatie van cultuurfunctionaris Linda Van Buynder, en een speech van burgemeester Luc De Ryck (CD&V) interviewde gewezen VRT journaliste Lies Martens in een erg ontspannen en plezante sfeer de auteur.

De schrijfster vertelde dat haar nieuwe boek Troebel Water’ best wel verfilmd zou kunnen worden.
“En ik heb zelfs al een acteur in gedachten”, grapte ze.

Op de vraag of ze nog boeken gaat schrijven die zich situeren/afspelen in Temse vertelde Belinda Aebi: “Het verhaal Gent, waar de vorige 7 boeken zich afspeelden is definitief verleden tijd. Ik heb nog materiaal voor 10 boeken in Temse.”

En ze deed meteen een oproep aan de gewezen werknemers van de Boelwerf:

“Ik ben op zoek naar arbeiders van de scheepswerf die verhalen kunnen vertellen over gebeurtenissen op de Zaat. Die wil ik verwerken in een nieuw fictieverhaal, naar waargebeurde feiten”, aldus Belinda Aebi.

Op het einde van het officiële gedeelte werden ook de 5 genomineerden van de fotowedstrijd, georganiseerd in samenwerking met de Facebookgroep ‘Parels Langs de Schelde, door uitgever Karel Dierckx vereerd met een exemplaar van Troebel water De winnaar van deze coverwedstrijd werd Katty De Bruyn uit Sint-Niklaas. Zij ontving de zeven vorige boeken van Belinda Aebi en het nieuwste boek met als cover haar eigen winnende foto.

Meer foto’s, klik hier

Boekvoorstelling_2017 statiefoto
Belinda Aebi geflankeerd door ondermeer kraanman ‘Jos’,, die de hoofdrol vertolkt in Troebel Water, burgemeester Luc de Ryck, Lies Martens, uitgever Karel Dierckx, diverse gasten, schepenen, gemeenteraadsleden, presentatrice Linda Van Buynder en de hostessen van Toerisme Temse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *