Laatste weekend Expo ‘Tintje Lager’ van After4 in Molenhuis

TEMSE – Op vrijdag 4 november opende in exporuimte Het Molenhuis de tentoonstelling ‘Tintje Lager’. Fotogroep After4 selecteerde de mooiste werken voor hun jaarlijkse expo. De expo is nog vrij toegankelijk op 12 november (14-20 u.) en zondag 13 november (10-18 u.) in het Molenhuis, Wilfordkaai 23 A.
after4-3
v.l.n.r. Jules De Leeuw, gemeenteraadslid Koen De Jonghe, Viviane Van Cleemput, Nele Van Raemdonck, Marleen Hiels, Robert Gosselin, Chantal Stevens, Lieve Bulteel, Raf Van Meervenne, Martine De Cauwer, Beniti Meeus, burgemeester Luc De Ryck, Gerda Haegeman, Rita Bredael, Ann Van Wauwe, Lieve Dierick, Rudy Bredael en Ronny Wullaert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *