Dag van het Jeugdhuis in JOC De Nartist met een actie voor het goede doel

TEMSE – Zaterdag 12 november is het de Dag van de Jeugdhuizen, ook in JOC De Nartist.

“Met als centraal thema ‘Rode Neuzen’ willen we graag ons steentje bijdragen aan deze actie voor het goede doel”, aldus Nicola De Cock van het JOC. “Voor ons is het dan ‘de Dag van ‘t Neushuis’ en het is ook onder die naam dat we tal van jongeren willen overtuigen om deel te nemen aan het evenement.”

Beginnen doet men met een sponsorloop ‘De Loopneus’ waaraan iedereen kan deelnemen.

“Elk rondje rond het JOC levert geld op. Geld dat rechtstreeks naar het goede doel gaat”, weet De Cock. “Bovendien kan iedereen een rode neus kopen, en buiten aan het terras van het JOC zullen verschillende standjes staan, met onder andere pannenkoeken, glühwein en Rode Neuzensoep. Met enkele vuurkorven en een gezellig muzikaal optreden verzorgd door lokaal talent Samuel Goossens , willen we de avond vervolledigen.”

Wie zijn of haar steentje wilt bijdragen aan deze actie is welkom vanaf 19u. in de Clemens De Landtsheerlaan 26a.

joc-rode-neuzen-dag-2016_ok
Dag van het Jeugdhuis in het JOC met als thema Rode Neuzen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *