Komend weekend koers 2-daagse in de Veldstraat

TEMSE – Wielerbelangen Temse komt terug naar buiten. Zaterdag en zondag kunnen de elite zonder contract aan de slag in de Veldstraat tijdens een heuse Zannata tweedaagse.
Zannata 2daagse 2016
De Zannata 2-daagse in de Veldstraat

“Van de 10de Memorial Dirk Wayenberg moesten we als Wielerbelangen Temse iets bijzonders maken, dat stond vast”, stelt Nancy Heirbaut. “Onze brainstorm heeft zelfs een Zannata 2-daagse voor Elite zonder contract opgeleverd”.

Op 11 juni starten de Elites om 15u. in de Veldstraat voor 115,5 km koers in de Memorial Dirk Wayenberg.
Op zondag 12 juni gaat de grote prijs Waaslandmotor van start om 15u.

“De prijzenpot voor het overkoepelend klassement over de 2 dagen is verbluffend”, weet Heirbaut. “De winnaar gaat aan de haal met een Zannata Z88 carbon kader, de tweede met een Zannata Z33, de derde krijgt een kist champagne, en van de 4de tot de 50ste is er een geldprijs voorzien van € 30. Daar bovenop zal er ook een prijs van de gemeente Temse uitgereikt worden”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *