POLITIE. Nieuwe personeelsleden voorgesteld tijdens jaarlijks politiefeest

Tijdens het politiefeest van de zone Kruibeke-Temse, in de Emiel Naudtszaal in Elversele, werden de nieuwe personeelsleden, die afgelopen jaar  het korps vervoegden, voorgesteld. Ook twee medewerkers  die met pensioen gingen, werden in de bloemetjes gezet.

“Met de capaciteitsuitbreiding van ons korps het voorbije jaar, hebben een heus huzarenstuk tot een goed einde gebracht. We zijn gewapend voor de toekomst”, aldus korpschef Wim Pieteraerens.

Meer foto’s, klik hier

DSC_1111
De nieuwe politiemensen die afgelopen jaar het korps vervoegden en de medewerkers die met pensioen gingen samen met korpschef Wim Pieteraerens en burgemeester Van Kruibeke Jos Stassen (SamenVoorKruibeke)

 

 

Een gedachte over “POLITIE. Nieuwe personeelsleden voorgesteld tijdens jaarlijks politiefeest”

  1. De politie in Temse ik weet niet. Heb daar mijn ervaring ervaren. Heb je hulp of een klacht nodig doen zij het niet. Tja mss teveel papierwerk kan maar ik werk ook voor mijn geld. Maar als ik een klacht wil indienen tegen mijn ex dan word een melding dus word het voor mij in Beveren-waas. Ik woon in Temse . Ik hoop dat deze nieuwe politieagenten de burger van Temse ernstig nemen . Ik hoop het van harte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *