Fototentoonstelling ID/photo gallery in de Dacca Loft

TEMSE – Van zaterdag 6 t.e.m. zondag 28 augustus loopt in Dacca Loft, bereikbaar via Vlietdam 19, de fototentoonstelling ID/ photo gallery van ID / photo agency. Een organisatie van het Cultuurcentrum Temse.

ID/ photo agency behoort tot de voornaamste fotoagentschappen in België. Tal van grote bedrijven, overheden, magazines en kranten maken dagelijks gebruik van hun fotografische diensten en digitale beeldbank. Om Belgische fotografie dichter bij het publiek te brengen, opent ID/ photo agency deze zomer zijn deuren in Temse.

Eigen werk

De fototentoonstelling ID/ photo gallery toont en verkoopt een unieke selectie werk van topfotografen. Alle foto’ s in deze galerie zijn van absolute museumkwaliteit, in een beperkte oplage en gesigneerd door de fotograaf. Er zijn twee portfoliodagen (zondag 7/8 en zondag 14/8) waarop iedere fotoliefhebber zijn eigen werk kan laten bespreken door de aanwezige fotografen van ID/ photo agency.

De deelnemende fotografen zijn: Jeroen Van Looy, Joris Herregods, Ivan Put, Franky Verdickt, Gert Jochems, Sebastiaan Franco, Johannes Vande Voorde, Hendrik Braet, Alex Vanhee, Filip Claus, Filip Naudts, Fred Debrock, Igor van de Poel, Katrijn Van Giel, Koen Bauters, Maarten De Bouw, Marc De Roeck, Peter Willems, Philip Vanoutrive, Tim Dirven, Maxime Minsen…

Meer info via www.idphotogallery.com/temse
De tentoonstelling is vrij toegankelijk tijdens de weekends: zaterdag en zondag van 14 tot 17 u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *