Gezellige compostbabbel met de compostmeesters

TEMSE – De maand juni staat traditioneel in het teken van kringlooptuinieren en composteren. Tijdens de campagne van VLACO organiseren de kringloopkrachten uit Vlaanderen verschillende activiteiten rond thuiscomposteren. Ook in Temse is dat niet anders.

Zondag 19 juni vond – na 2 jaar corona – opnieuw een gezellige compostbabbel plaats. De compostmeesters werden getrakteerd in een gezellige groene omgeving. Voor de eerste keer in aanwezigheid van de fonkelnieuwe schepen van Milieu en groen Debby Vermeiren (CD&V)

Op de demo-compoststand gelegen aan de Kattebrug werd ook een infostand rond het ‘thuiscomposteren’ opgesteld. Er vond ook een ludieke wedstrijd plaats: naast enkele compost-weetjes konden de aanwezigen het gewicht van een ton gevuld met hakselhout schatten. Het gewicht bedroeg 11,60 kg. Pascal Pauwels was er het dichts bij.

Meer foto’s, klik hier

Pascal Pauwels won de ludieke wedstrijd. Hij won een compostbak

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *