PUBLI-REDACTIONEEL – Nieuw in Temse: Kapsalon Maison Pure werkt enkel met natuurlijke producten

Kapster Atika kan eindelijk haar droom realiseren

TEMSE – Onlangs opende aan de Guido Gezelleplaats 2, op de hoek met de Philemon Haumanstraat, het nieuwe kapsalon ‘Maison Pure – UW KAPPER’. Zowel dames, heren als kinderen kunnen er terecht voor behandelingen en bewerkingen in zijn puurste vorm. Er wordt enkel gewerkt met natuurlijke, duurzame en organische producten. Zaakvoerster Atika B. wil haar klanten dan ook duchtig in de watten leggen.

“Ik wil mijn klanten een thuisgevoel geven. Iedereen moet zich in mijn salon op zijn/haar gemak voelen”
Zaakvoerster Atika

“Ik heb 20 jaar ervaring in de kapperswereld en nu was het moment aangebroken om een eigen salon te openen”, vertelt Atika. “Ik woon ondertussen meer dan vijf jaar in Temse en was al enige tijd op zoek naar een opportuniteit hier in de buurt om een eigen zaak te starten. Toen dit pand vrij kwam heb ik niet getwijfeld, want het was nu of nooit om mijn droom te realiseren.” (Lees verder onder de foto)


Gezonder

Bij ‘Maison Pure’ werkt men trouwens erg milieubewust met natuurlijke, organische producten.

“In de kapsalons waar ik de voorbije 20 jaar aan de slag was werd er vooral gewerkt met chemische producten”, stelt de zaakvoerster. “Daarom koos ik er voor om in maison pure met natuurlijke haarproducten te werken. Ik gebruik dan ook Vegan producten, van het merk Gold Professional Haircare. Voor het haar is dat veel gezonder omdat de producten van Gold geen schadelijke stoffen bevatten. Zowel de shampoo’s, kleuringen als afwerkingsproducten zijn gemaakt met honderd procent natuurlijke ingrediënten.” (Lees verder onder de foto)

De producten van Gold bevatten geen schadelijke stoffen

“Het bedrijf achter de producten werd gesticht in 2009 in het Deense Kopenhagen door twee kappers. Zij begonnen met een nieuw concept voor natuurlijke haarproducten”, klinkt het bij de kapster. “Wereldwijd werken ondertussen duizenden kappers en stylisten met het merk.”

De milieuvriendelijke producten bevatten duurzame bestanddelen met pure essentiële oliën, plantenextracten en natuurlijke antioxidanten.

In de watten leggen

“Ik wil mijn klanten een thuisgevoel geven”, vertelt Atika. “Iedereen moet zich op zijn gemak voelen, niets geforceerd. Op basis van een leuke babbel waarin duidelijk wordt wat de wensen zijn van de klant wordt een behandeling of kleuring uitgewerkt en uitgevoerd.”

” Als men naar de kapper gaat is dat een moment om te genieten en dan mag het net iets meer zijn. Dit in een rustgevend kader waar men verwend wordt met een professionele behandeling en dat voor ieder haartype.”

“Normaal werk ik liefst op afspraak behalve als het bord met het opschrift directe bediening buitenstaat dan kan je zonder afspraak de zaak binnenwandelen voor een professionele behandeling. Ik heb vooral erg veel zin om mijn klanten in de watten te leggen”, glundert Atika.

Openingsuren Kapsalon Maison Pure:

Maandag, woensdag en vrijdag van 9 tot 18 uur
Donderdag is er laatavondservice van 10 tot 20 uur
Zaterdag van 8.30 tot 16 uur.

Sluitingsdagen zijn zondag en dinsdag.

Maison Pure uitproberen ? Bel voor een afspraak: 03/326 58 21
Info ? Klik door naar de Facebookpagina

“In mijn salon moet iedereen zich thuis voelen”, vertelt Atika

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *