PUBLI-REDACTIONEEL: Nieuw !!! Hotel Temse biedt nu ook ‘Tuina’ massagetherapie aan

Combinatie met saunabeurt of etentje in restaurant de Sampan mogelijk

TEMSE – Vanaf heden kan men in Hotel Temse op de Markt terecht voor Tuina Massage, een traditionele techniek uit de Chinese geneeskunde. Naast relaxerende sessies zijn er nog andere mogelijkheden.

“Voor deze specifieke techniek moet men niet meer naar grootsteden zoals Antwerpen, Gent of Brussel maar kan men voortaan in eigen gemeente terecht.”
Hoteleigenaar Tony Nai

“In deze moeilijke en stressvolle tijden kan men wel eens een ontspannend moment gebruiken. Daarom werden twee van onze kamers op het gelijkvloers van ons hotel ingericht als praktijkruimte voor massagetherapie”, stelt zaakvoerder Tony Nai. “Masseuse Ada Xu volgde een opleiding in China voor het beoefenen van Tuina Massage (zie filmpje onderaan red.). Daardoor moet men niet meer naar grootsteden zoals Antwerpen, Gent of Brussel voor deze specifieke techniek maar kan men voortaan in eigen gemeente terecht.”

Zachte manipulaties

“Tuina kent een grote variëteit aan verschillende technieken die op het lichaamsoppervlak worden uitgevoerd. Tuina betekent letterlijk duwen (tui) en vastpakken (na)“, klinkt het bij Ada Xu. “Het is een techniek uit de traditionele Chinese Geneeskunde (TCG), die al zo’n 2200 jaar wordt beoefend.”

Meridianen in de traditionele Chinese geneeskunde

“De massage bestaat uit handgrepen waarbij met de handpalm, vingers, kneukels, vuist en elleboog wordt gewerkt op de huid, spieren en pezen. Daarnaast zijn er, indien gewenst, ook zachte manipulaties van de gewrichten mogelijk. Harmoniserende en relaxerende massage kan zacht en/of harder uitgevoerd worden, naargelang de wensen van de persoon. De massages worden gegeven met warme oliën, eventueel met toevoeging van etherische oliën, rekening houdend met mogelijke allergische reacties.”

Tuina massage bevordert ondermeer het ontspannen van spieren en pezen, opheffen van pijn en spasmen en het in balans brengen van meridianen.

Geschenkbon

“Naast een relaxerende massage, zijn er nog diverse andere soorten massages mogelijk. Zoals een medische massage, sportmassage en voetmassage. En alles verloopt, zoals het hoort, coronaproof.”

“De massage kan ook gecombineerd worden met een saunabeurt of een etentje in ons restaurant. Ook toeristen kunnen hun verblijf in ons hotel combineren met een massagebeurt”, aldus Nai. “Wie een vriend of familielid wil verrassen kan ook een geschenkbon voor onze Tuina Massage aankopen.

Tuina Massage: Hotel Temse Markt 28 Temse

  • Maandag, woensdag en vrijdag van 15-22 uur
  • Zaterdag van 10 tot 18 uur.
  • Enkel op reservatie via 0468 04 55 63 of massage9140@gmail.com
“Ada Xu volgde een opleiding in China voor het beoefenen van Tuina Massage”, aldus zaakvoerder Tony Nai

Een gedachte over “PUBLI-REDACTIONEEL: Nieuw !!! Hotel Temse biedt nu ook ‘Tuina’ massagetherapie aan”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *