Hans Cools wordt voorzitter van de gemeenteraad

TEMSE – Met veel enthousiasme kan CD&V Temse aankondigen dat Hans Cools (35) binnenkort de rol van gemeenteraadsvoorzitter op zich zal nemen. Na lang en wijs beraad werd Hans door de partij naar voor geschoven.

De huidige legislatuur is halfweg. Na de gemaakte afspraken bij de laatste verkiezingen in Temse betekent dit dat we een wissel krijgen van voorzitter van de Gemeenteraad. Geert Vandersickel (N-VA) zal na 3 jaar zijn functie doorgeven aan CD&V Temse, een andere meerderheidspartij.

Hazns Cools (l) wordt voorzitter van de gemeenteraad, Ingrid Deschepper wordt fractieleider voor de partij

Hans is reeds verschillende jaren actief binnen de lokale CD&Vpartij te Temse. Hij begon jaren geleden als jonge knaap bij de CD&V- jongeren en groeide al snel uit tot een echte trekker van de jongerengroep. Hans kreeg de politieke microbe goed te pakken en draagt communicatie en interactie met de burger hoog in het vaandel. De verschillende toogdialogen georganiseerd door de CD&V-jongeren en gemodereerd door Hans, zijn daar een mooi voorbeeld van.

Ingrid Deschepper (56) zal de nieuwe fractieleider worden van CD&V en zo dus de nieuwe woordvoerder van de partij zijn tijdens de gemeenteraad. Zij zal nauw samenwerken met de andere fractieleiders van de meerderheidspartijen en zorgen voor duidelijke communicatie naar haar fractie toe.

Een gedachte over “Hans Cools wordt voorzitter van de gemeenteraad”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *