Sint komt aan per boot op de Wilfordkaai op zondag 21 november

TEMSE – Temse bereidt zich volop voor op de komst van Sinterklaas op zondag 21 november. Dan komt de kindervriend met de boot aan op de Wilfordkaai.

De Sint arriveert rond 13.30 u. met zijn boot aan de Wilfordkaai en zwaait samen met zijn Pieten alle kinderen en hun (groot)ouders toe.

In stoet begeleiden we hem naar het gemeentehuis voor een warm welkom. Zijn Pieten vullen de vele kinderhandjes met lekkers en misschien wel met een leuke speelbal. Nadat iedereen zich heeft warm gesprongen om een balletje te vangen, delen de Pieten teksten van Sinterklaasliedjes uit en kan iedereen uit volle borst meezingen.

Voor de kinderen wordt dit jaar geen afgebakende zone meer voorzien op de Markt. Er is ook geen fotomoment in het gemeentehuis. Zij kunnen zich wel uitleven op de kermis op de Markt.

Oproep aan alle brave kinderen

Kleur de op school ontvangen Sinttekening mooi in en verras de Sint ermee op zondag 21 november. Wie weet, verwent hij jou dan extra rond 6 december. Oefen alvast de bekendste Sinterklaasliedjes in, zodat de Sint bij zijn bezoek aan onze gemeente onder de indruk is van de zangtalenten van de Temsenaars.

Tip: kom meezingen met The Peatles

Je kan vooraf Sinterklaasliedjes komen inoefenen samen met The Peatles in theaterzaal Roxy. Zij zingen op 21 november om 10.30 u. bekende en nieuwe liedjes.
Tickets kan je reserveren op www.cultuurcentrumtemse.be.

Net zoals twee jaar geleden komt de Sint met de boot aan op de Wilfordkaai

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *