Succesvolle eerste editie van Halloweentocht van KV De Sharky’s

TIELRODE – Voor de eerste keer organiseerde carnavalsvereniging KV De Sharky’s een Halloweentocht door Tielrode, met vertrek en aankomst in The Ranch Café. Na de griezeltocht van zowat zes kilometer, vooral langs de wegeltjes door het dorp, kregen de 200 deelnemers gratis pompoensoep.

“Op een zwoele zomeravond op een terras kwamen we met enkele leden in een gesprek op de vraag, waarom zouden we geen halloweentocht organiseren, en waarom maken we er geen halloweenweekend van”, vertelt voorzitter Eddy Vermeulen. “Afwachtend wat de coronamaatregelen zouden zijn begonnen we toch aan de organisatie. De inschrijvingen liepen heel vlot, zeker de laatste week swingden deze de pan uit, zelfs zover dat we op 200 inschrijvingen hebben moeten melden dat het niet meer mogelijk was om nog in te schrijven.”

Dit omdat men een beetje beperkt zat in ruimte aan de locatie.

“Het jenevertje onderweg en de verse pompoensoep bij aankomst waren volgens de deelnemers heerlijk, en als toetje kregen de deelnemers nog een Pringles canneke als cadeau. Dat was zeker het inschrijvingsgeld waard”, stelt de voorzitter. “Over de tocht hebben we veel positieve reacties gehad , maar ook enkele tips voor als we dit volgend jaar weer gaan doen, en daar zullen we dan ook proberen rekening mee te houden. Na de tocht kon er ook nog genoten worden van optreden van lokaal talent Djeegoo.”

Zaterdag organiseerden we een verklede halloweenfuif, wat ook weer een succes was en enorm veel mensen verkleed waren. De winnaar van de verkleedpartij zaterdag was Helena Cools en haar groep. Om dit al eind oktober klaar te krijgen zien we wel dat mensen zin hebben in carnaval en verkleden. We hebben dan ook tot in de late uurtjes doorgefeest”, besluit Vermeulen.

Meer foto’s, klik hier
Extra foto’s: @FB KV De Sharky’s

KV De Sharky’s organiseerden een succesvolle eerste Halloweentocht
Helena Cools en haar groep kaapten de eerste prijs weg tijdens de verklede Halloweenfuif

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *