Pasar Temse vierde 50-jarig bestaan

TEMSE – Op vrijdag 22 oktober vierde PASAR Temse, het vroegere ‘Vakantiegenoegens’, zijn gouden jubileum in hun lokaal in Huis Amelberga in de Oeverstraat.

Zeventig enthousiaste leden namen deel aan het feestmaal. Voorzitter Eddy Groenwals leidde de avond in, algemeen directeur Heidi De Smedt bracht een groet namens de nationale leiding en burgemeester Luc De Ryck sprak de feestrede uit en schetste de historiek.

Gegroeid uit Fotoclub Temse, ging Vakantiegenoegens als onafhankelijke vereniging van start in 1971. Sleutelfiguur was Louis Huyben, amateurfotograaf. De vereniging evolueerde met de tijd mee op vlak van hun activiteiten, geïllustreerd door de naamwijziging in PASAR in 2007. De hedendaagse activiteiten betreffen cultuur, natuur, avontuur, recreatie en erfgoed.

In haar 50-jarig bestaan kende de vereniging slechts twee voorzitters: Edmond Colyn en Eddy Groenwals.

Het bestuur van de jubilerende vereniging, met algemeen directeur Heidi De Smedt, coördinator Alain Segers en burgemeester Luc De Ryck.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *