Halloweenweekend van KV De Sharky’s @The Ranch Café

TIELRODE – Ook bij carnavalsvereniging De Sharky’s uit Tielrode zit men volop in de Halloweensfeer. Daarom organiseert men een heus Halloween-weekend in The Ranch Café.

“Voor het eerst organiseren we met onze groep een Halloweentocht op vrijdagavond”, vertelt voorzitter Eddy Vermeulen. “De inschrijvingen waren een groot succes want er schreven 200 deelnemers in. Daarom moesten we noodgedwongen de inschrijvingen afsluiten.”

Na de tocht is er gelegenheid voor een hapje en een drankje in The Ranch Café.

“Er is vrijdag gratis pompoensoep, een optreden van het Tielroodse zangtalent Djeego en foute muziek met onze Sharky’s Drive-In-Show”, stelt Vermeulen. “Zaterdag is er de verklede Halloweenparty en zondag is er in The Ranch de Halloweenschieting. Telkens zijn er hapjes te koop aan ons eetkraam.”

Halloweenweekend KV De Sharky’s: 29-30-31 oktober @The Ranch Café Tielrode

(foto: (C) Shutterstock)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *