Chiro Overal ontvangt met ‘Hallowinter’ dit weekend meer dan 1200 feestvierders in JOC De Nartist

TEMSE – Het fuifgebeuren Hallowinter vindt dit jaar plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober. Na de gemiste editie van vorig jaar organiseert Chiro Overal Temse opnieuw het tweedaagse evenement in JOC De Nartist.

“Ook dit jaar duurt het evenement twee dagen. Met Hallowinter Classic mikken we op vrijdag vooral op een iets ouder publiek en verwachten we ongeveer 400 bezoekers” , vertelt hoofdleider van Chiro Overal Jelle Hermans.

“Wie de dansbenen graag eens losgooit, kan in de grote zaal de hele avond terecht bij DJ Bushbeater. Voor wie het wat rustiger aan wil doen, voorzien we ook een cava en wijnbar in de kleine zaal van het JOC.”

Covid Safe Ticket

Hallowinter 2021, de zaterdagfuif gericht op de jongeren, is al twee weken volledig uitverkocht. Er zijn geen tickets meer beschikbaar. “Je merkt dat de drang naar fuiven bij jongeren weer helemaal terug is. We verwachten dit jaar een topeditie”, klinkt het bij de organisatie.

“Alles is vooraf doorgesproken met de gemeentediensten , lokale politie en brandweer. Voor het eerst zullen we ook een Techno Room hebben. Op de Mainstage komen toppers zoals Louis XIV, Arthur Lewis en Mass Vibes, die bekend zijn in het Waasland en ver daarbuiten” , gaat Jelle verder.

De organisatie volgt uiteraard alle geldende maatregelen opgelegd door de verschillende overheden op. Zaterdag kan je enkel binnen met een geldig Covid Safe Ticket.

(C) Hallowinter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *