Extra veiligheidscamera aan Vita Scheldebad na schermutselingen

TEMSE – Het gemeentelijk cameranetwerk dat momenteel in Temse wordt uitgerold krijgt twee extra camera’s. Dat heeft burgemeester Luc De Ryck (CD&V) gezegd na een vraag van gemeenteraadslid Werner Maerevoet (N-VA).

Die wou op de gemeenteraad een update rond het nieuwe cameranetwerk, dat in 2018 werd goedgekeurd.

“Er waren 33 camera’s voorzien en er zijn er twee bijgekomen”, aldus de burgemeester. “Eén aan het zwembad, omdat wij daar met schermutselingen te maken kregen, en één in de TTS zone, aan de Wase Werkplaats.”

De camera’s aan het JOC en het Vita Scheldebad hangen al.

“Op dit ogenblik is men volop bezig met de uitvoering van de camera’s in het centrum, en als laatste komen de industriezones TTS en De Zaat aan bod”, aldus De Ryck. Eind dit jaar moet de installatie rond zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *