Twee gouden Olympiërs op bezoek bij Rapid Hockey Club Temse.

Iedereen welkom voor een ‘Meet & Greet’

TEMSE – Komende woensdag 15 september verwelkomt Rapid Hockey Club Temse twee leden van de Red Lions. De nationale hockeyploeg behaalde deze zomer op de Olympische Spelen in Tokio de gouden medaille. Loick Luypaert en Loïc van Doren komen hun gouden medailles aan jonge spelers, grote fans en sympathisanten tonen tussen 14u en 14.45u. in Temse.

Hockey zit in de lift: dat is een feit. De Belgische hockeybond kan dat ongetwijfeld bevestigen. Uiteraard hebben daar de fantastische resultaten van de Belgische hockeyploeg mannen mee voor gezorgd. Door hun gouden Olympische medaille hebben ze immers België als hockeyland bevestigd.

Tips & Tricks

“Maar de winnaars in het echt ontmoeten dat geeft nog net dat tikkeltje meer om ook hockey op het hobbylijstje te plaatsen”, vertelt secretaris Nancy De Prycker. “Daarom ontstond het initiatief om een hockey roadtrip te organiseren in België om de kans te geven aan jonge sportievelingen om de beste hockey tips & tricks via een meet & greet-moment te vragen.”

“De hockey familie van het Waasland ontvangt daardoor op woensdag 15 september tussen 14u en 14u45 twee sterkhouders van de succesvolle en spannende hockeyprestaties in Tokio, namelijk Loick Luypaert en Loïc van Doren”, klinkt het. “Beide gouden medaillehouders zullen er kleine en grote fans te woord staan en paraat zijn voor een uniek fotomoment. Vrije inkom voor iedereen, ook niet-leden. Het evenement is volledig gratis.

Op hetzelfde moment organiseert de club in Temse ook try-outs zodat jonge spelers dat balgevoel eens kunnen opsnuiven en de familiale sfeer leren kennen dat in Temse heerst. Ideale manier om de sport te leren kennen op een losse en speelse manier. Want sporten is ook plezier maken. Volgende try-outs staan ingepland op 22 en 29 september steeds van 14u tot 15u op de club.

Ook schepen van Sport Wim Van Rossen (Open VLD) komt graag de gouden medaillewinnaars persoonlijk bezoeken.

Praktisch:

Woensdag 15 september – van 14u tot 14u45 Rapid Hockey Club Temse, Hoogkamerstraat 3, 9140 Temse.

www.hockeytemse.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *