Niks dan lachende gezichten tijdens de Unizo terrasjesdag

Kleinschalig alternatief voor de sleutelbraderij toch een succes

TEMSE – Dankzij het mooie weer, vooral na de middag, ontdekten heel wat Temsenaars zaterdag de Terrasjesdag van Unizo Temse in de verkeersvrije Kouterstraat. Er stonden vier terrassen opgesteld met 100 zitplaatsen.

“Dankzij de zon die na de middag is doorgebroken mogen we toch wel spreken van een succes”, aldus Bart Thierens van Unizo. “De terrasjes zitten goed vol. Ons alternatief voor de braderij is geslaagd. Spijtig genoeg mochten we van de gemeente niks meer doen dan dit alternatief. We kijken echt uit naar 2022. Dan vliegen we er weer in met een volwaardige Sleutelbraderij.”

Een verademing

Ook bij vogelvereniging de Sneeuwgors, die met hun terras dichtbij de Clement D’Hooghelaan stond, was men blij om opnieuw naar buiten te kunnen komen.
“Het doet deugd om hier terug te staan met onze vereniging”, aldus Albert De Ryck. “We hebben een 80-tal leden en doordat onze rommelmarkt ook al twee jaar niet kon doorgaan is dit een verademing.”

Tussen de vier terrassen stonden twee dj-eilanden opgesteld. Daar zorgden DJ Tommyboy en DJ Kojak voor de muzikale sfeer. Mede dankzij het mooie weer zorgde dat voor heel wat lachende gezichten. Voor de allerkleinsten was de Pretcamionette op de afspraak.

Meer foto’s, klik hier

De ganse namiddag was het komen en gaan van ‘terrasjes-gangers’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *