Geteste bewoners en personeelsleden in WZC ’t Blauwhof zijn negatief

STEENDORP/TEMSE – Alle bewoners en personeelsleden van WZC ’t Blauwhof in Steendorp die werden getest op Covid 19 zijn negatief.

“De testresultaten van de testing van woensdag zijn zeer gunstig”, klinkt het bij Sleutelzorg. “Alle bewoners en personeelsleden die werden getest, testen negatief op Covid-19. Deze bewoners en medewerkers worden op woensdag 23 december opnieuw getest. De bewoners die momenteel besmet zijn met Covid 19 stellen het algemeen goed, slechts twee bewoners zijn ernstig ziek.”

“Als alles verder gunstig evolueert kan op maandag 28 december de cohort- afdeling worden opgeheven en kunnen alle bewoners terug naar
hun vertrouwde kamer verhuizen. Vanaf 29 december kan het bezoek heropstarten op de gelijkvloerse afdeling in ’t Blauwhof. Het bezoek zal zoals voor de oprichting van de cohort plaatsvinden.”

Het avondbezoek op donderdag 31 december in ’t Blauwhof zal niet doorgaan, op 1 januari is wel bezoek mogelijk. Indien de testresultaten van woensdag dit bezoek toch onmogelijk maken, zal hier opnieuw over gecommuniceerd worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *