Personeel WZC De Reiger danst de Jerusalema Challenge

TEMSE – Zowat vijftig personeelsleden, bewoners en vrijwilligers van WZC De Reiger dansten dinsdag de populaire Jerusalema Challenge.

“We hebben een moeilijk tijd achter de rug”, stelt directeur Dirk De Clerck. “De coronacrisis die gelukkig hier bij ons bedwongen is op dit moment. En daarbij nog de werf voor de bouw van de nieuwe Reiger. Wat het moeilijk maakt om hier in de omgeving te wandelen en voor animatie te zorgen. We staan er om bekend dat we een fantastisch animatieteam hebben maar door de crisis kon dit allemaal niet.

En daarom wilden we de bewoners wat steunen in moeilijke tijden, alhoewel de regels deze week wel versoepeld zijn. Omdat we voorlopig geen grote groepsanimaties op poten kunnen zetten organiseerden we deze happening waaraan een groot aantal van onze diensten meewerkten.”

Naast het personeel werden ook bewoners opgetrommeld om deel te nemen. zij konden dan wel niet mee dansen maar ze kregen een witte zakdoek om te zwaaien.

“Dankzij deze Jerusalema Challenge kon iedereen samen nog eens iets doen, en aan de lachende gezichten te zien heeft het deugd gedaan”, lacht De Clerck.

Meer foto’s, klik hier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *