Petrus Van Hoeylandt en Lydia Verheggen vierden diamanten bruiloft

TEMSE – Op 8 juli vierden Petrus Van Hoeylandt en Lydia Verheggen hun 60ste huwelijksverjaardag. Zij werden, samen met hun familie, door schepen Wim Van Rossen (Open VLD) ontvangen op het gemeentehuis.
Het diamanten echtpaar

Petrus en Lydia werden beiden geboren in het jaar 1939, Petrus in Beringen en Lydia in Kruibeke. Op vrijdag 8 juli 1960 werden zij in Kruibeke in de echt verbonden door burgemeester Edmond Gorrebeeck.

Petrus bouwde een carrière uit als vloerder, terwijl Lydia het huishouden bestuurde. Het koppel heeft één dochter Ann, één kleinzoon en één kleindochter.

Zij wonen als sinds 1978 onafgebroken op de Oostberg, waar Petrus en Lydia zich graag met tuinieren en knutselen bezighouden. Beiden zijn ook fan van de Kruibeekse zanger Rudy Jones. Verder springt Petrus af en toe in om zijn kleinzoon te helpen met archeologische amateur-opgravingen in het Waasland en daarbuiten.

Petrus en Lydia werden samen met hun familie ontvangen op het gemeentehuis door schepen Wim Van Rossen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *