Frankrijkstraat is drie maanden lang een éénrichtingsstraat

TEMSE – De komende drie maanden hanteert men in een deel van de Frankrijkstraat, in de industriezone TTS éénrichtingsverkeer.

In de straat is het containerpark gevestigd.

“Voor de drukte van het containerpark, en de lange wachtrijen werd beslist om een deel van de straat vanaf 1 juni drie maanden lang om te vormen in een éénrichtingsstraat”, aldus commissaris Katty De Bruyn. “Door de lange wachtrijen aan het containerpark is dit veel handiger.”

Voor het containerpark werd in de straat sinds lange tijd een doorlopende witte lijn aangebracht, volgens het verkeersreglement mag men die met een wagen niet overschrijden. Maar heel wat chauffeurs lapten die regel aan hun laars. Waardoor er regelmatig discussies ontstonden met de bezoekers van het containerpark die wel reglementair  stonden aan te schuiven.

De bewoners die vanuit de Kleine Dweersstraat komen om richting recyclagepark te rijden moeten nu in de Schoenstraat de eerste straat links nemen (de Haverheidelaan red.) om vervolgens, via de eerste straat rechts, de Italiëstraat de Frankrijkstraat te bereiken.

Vanuit de Schoenstraat mag men de komende drie maanden de Frankrijkstraat niet meer in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *