Temsenaars Ellen en Mathieu leren elkaar kennen via datingprogramma op één

TEMSE/MECHELEN – Het datingprogramma ‘First Dates’ op één (VRT) was donderdag 7 mei even Temses getint. Ellen had een blind date met Mathieu. En wat bleek ? Ze waren allebei afkomstig uit Temse.

First Date is een realityprogramma waarin vrijgezellen uit heel Vlaanderen hun kans wagen in een blind date op restaurant in Mechelen. De kandidaten zijn zorgvuldig gekoppeld, maar daarna is het aan hen.

Ook Ellen en Mathieu, beiden uit Temse, waagden hun kans. Tijdens hun date bleken ze heel wat gemeenschappelijke interesses te hebben. Zo zijn ze beiden verwoede zeilers en zijn ze ook allebei flexitariërs.

“Het eerste wat mij opviel was de glimlach, dat is mooi om naar te kijken en zegt veel over een persoon”, klonk het bij Mathieu.

“Ik had op voorhand iemand uit mijn buurt gevraagd maar het was echt bizar dat ik een match had met iemand die als het ware bij mij achter de hoek woont”, stelde Ellen.

“Ik vind het ongelooflijk hoeveel wij gemeenschappelijk hebben”, zei Ellen na afloop van de date. “Het zou zonde zijn om niet nog eens af te spreken. En we zien wel.

Na afloop van de date gaf Ellen Mathieu een lift naar Temse. Later zagen ze elkaar terug voor een gezellige picknick. De vraag is of de vonk overslaat…

Bekijk hun filmpje op onze facebookpagina’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *