Benefietconcert Hollebeekschool verschoven naar 2021

TEMSE – Door de maatregelen tegen het coronavirus kan ook het benefietconcert voor de Hollebeekscholen niet doorgaan. Het concert dat oorspronkelijk zou doorgaan op 21 maart was al eens uitgesteld naar 28 juni. Maar nu wordt het dus verschoven naar 2021.

“Omdat het er sterk naar uit ziet dat we onze leerlingen van 4-5-6 niet meer (op tijd) samen kunnen krijgen om nog te kunnen oefenen hebben we de beslissing genomen om het concert@school dit schooljaar te annuleren”, aldus Caroline De Vriendt, directeur van de lagere school. “Wie reeds kaarten kocht krijgt deze terugbetaald. Mocht dit binnen enkele weken niet gebeurd zijn, geef ons zeker een seintje, dan brengen we dat snel in orde.”

“We planden wel al een nieuw concert in voor volgend jaar”, stelt Caroline De Vriendt. “Op zaterdag 20 maart 2021 gaan we er (nog eens) voor. Noteer gerust alvast deze datum en hopelijk zien we iedereen daar dan om dubbel zo hard te genieten.”

“Het concert zou georganiseerd worden door het Temsese koor Temsicantat met de leerlingen van de muziekacademie. Samen met een gelegenheids-schoolkoortje zouden zij een gevarieerd en licht programma gebracht hebben.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *