POLITIE. Aanrijdingen, tegen geparkeerde wagen, inbraken en gekantelde wagen op N16

Dronken bestuurder rijdt tegen geparkeerde auto

In de burgemeester Achiel Heymanstraat in Tielrode reed zaterdag 7 maart een voertuig tegen een geparkeerde wagen. Die botste op zijn beurt tegen de auto die daarvoor geparkeerd stond. De bestuurder raakte lichtgewond en werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. De 27-jarige man uit Zele legde een positieve alcoholtest af. Er zat 1.63 promille alcohol in zijn bloed. Zijn rijbewijs werd voor 15 dagen ingetrokken. Twee voertuigen waren niet meer rijvaardig en werden getakeld.

Aanrijding met elektrische fiets

Op het kruispunt van de Vredelaan met de Bazelstraat in Kruibeke zijn maandagochtend een auto met aanhangwagen en een elektrische fiets gebotst. De 46-jarige fietsster uit Bornem kwam tegen de aanhangwagen terecht. Ze werd naar het ziekenhuis gebracht voor verzorging.

Man rijdt tegen geparkeerde auto

Maandagochtend 9 maart is in Temse-Velle ieen bestuurder tegen een geparkeerde auto gereden. De 23-jarige bestuurder uit Stekene werd lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht. Zijn auto werd getakeld.

Geld gestolen bij inbraken

Afgelopen weekend werd er in de Schauselhoekstraat en Hoogkamerstraat in Temse en in Olympiastraat in Kruibeke ingebroken. Er werd onder meer cash geld gestolen.


Gekantelde wagen op N16

Op de N16 in Temse zijn maandagavond 9 maart twee voertuigen in aanrijding gekomen nadat ze uitweken voor een derde voertuig dat wou invoegen. Een voertuig raakte hierdoor de borduur en kantelde. De 37-jarige bestuurster uit Hamme raakte lichtgewond en werd ter plaatse verzorgd. Haar auto werd getakeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *