Nieuwjaarsreceptie Vlaams Belang Temse 2020

Sylvia Rombaut neemt afscheid van de politiek
TEMSE – Zaterdag 18 januari 2020 organiseerde Vlaams Belang Temse de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in zaal de Mosterdpot in Steendorp. Annemie Muyshondt, fractieleider in de gemeenteraad, mocht de aanwezigen welkom heten. Daarna kondigde zij gastspreker Filip Brusselmans aan, jongste lid van het Vlaams parlement.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd ook aangekondigd dat gemeenteraadslid Sylvia Rombaut de fakkel doorgeeft.

“Op de gemeenteraad van februari in Temse wordt inderdaad een wissel doorgevoerd bij Vlaams Belang”, aldus Annemie Muyshondt. Sylvia Rombaut zet een stapje terug en wordt opgevolgd door Paul Oste.”

“Sylvia was vorige legislatuur ook gemeenteraadslid voor Vlaams Belang, daarvoor was ze ook nog drie jaar OCMW-raadslid en is ze al tien jaar afdelingsvoorzitter. Met de gemeenteraadsverkiezingen was ze lijsttrekker voor Vlaams Belang en behaalde ze maar liefst 1154 voorkeursstemmen. Goed voor een vierde plaats in de top 5 van Temse.”

“Sinds september 2018 ben ik teamchef bij Algemene Administratie Douane en Accijnzen. Deze promotie kwam onverwacht en neemt zeer veel tijd in beslag. Ik stuur dagelijks een team aan van meer dan 50 douaniers in de Haven Van Antwerpen. Deze zware job en gezin zijn jammer genoeg niet langer combineerbaar met een mandaat als raadslid.” aldus Sylvia Rombaut. “Ook als afdelingsvoorzitter neem ik ontslag uit het bestuur. Het was een zeer zware beslissing, die ik met veel pijn in het hart heb genomen. Ik ben nog steeds beschikbaar voor mijn kiezers en Steendorp en laat hen niet in de steek.”

De eerste opvolger op de lijst is Paul Oste uit Temse, die eind februari de eed zal afleggen als nieuw gemeenteraadslid. Paul is sinds 2019 al lid van het bijzonder comité sociale dienst en bestuurslid sinds 2018.”

 

Sylvia Rombaut (4e van links) geeft de fakkel door aan Paul Oste (links)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *