CD&V Temse kijkt met een open blik naar de toekomst

TEMSE – Naar jaarlijkse traditie organiseerde CD&V Temse op zondag 19 januari de nieuwjaarsreceptie in de bovenzaal van Taverne-Feestzaal De Gulden Cop met zowat 80 aanwezigen.

Nu begint het moment waarop wij kunnen laten zien dat CD&V Temse vooruit wil
voorzitter Florian Wauman

Sammy Madhi had zijn huisdier meegebracht

Burgemeester Luc De Ryck deed het welkomstwoord, waarbij ook een aantal belangrijke punten uit de meerjarenplanning opsomde. Daarna volgde voorzitter Florian Wauman die op zijn beurt de aanwezigen welkom heette met zijn nieuwjaarstoespraak. Special guest Sammy Madhi, nationaal jeugdvoorzitter van de partij, die zijn huisdier had meegebracht, werd daarna geïnterviewd door Hans Cools, fractieleider uit de gemeenteraad.

“Het mooie van een jaarwisseling is dat je kan achterlaten en afsluiten wat was en met een open blik, frisse moed en een grote dosis enthousiasme een nieuw en beloftevol jaar kan aanvangen”, klonk het bij voorzitter Florian Wauman. “Het jaar 2019 had voor onze partij eerder iets van een ‘annus horribilis’: onzekerheden, onduidelijkheden en af en toe zaten we bijna letterlijk in het vergeethoekje of het verdomhoekje. Situaties die een dynamische partij kan missen als kiespijn.

“Ik ben trots dat CD&V Temse het kopje niet heeft laten hangen en fatalisme of defaitisme alle groeikansen ontnomen heeft. Integendeel: met verbetenheid zijn we aan de slag gegaan om mee te bouwen aan het Temse van de toekomst. Het opgestelde meerjarenplan is daar een prachtig voorbeeld van. Een meerjarenplan dat zo goed als al onze verkiezingsbeloftes omvat en moet toelaten die te realiseren.”

“Laat ons zoals tijdens de lokale verkiezingen in 2018 blijven uitroepen ‘de weg vooruit’. Dat is ons doel, daar willen
we naartoe. CD&V Temse heeft dat goed begrepen. Met een hele grote groep mandatarissen die niet enkel op het moment van een gemeenteraad zich inspannen voor onze partij.”

“Nu het meerjarenplan op papier staat, kunnen de woorden eindelijk worden omgezet in daden. Nu begint het moment waarop wij kunnen laten zien dat CD&V Temse vooruit wil. Onze goede verstandhouding en samenwerking met de andere partijen van onze meerderheid kunnen dienen als een belangrijke basis. En hoewel voor sommigen ‘Oranje’ eerder een connotatie inhoudt met luidruchtige voetbalfans, voor Temse moet deze vrolijke kleur jeugdige frisheid en dynamiek blijven betekenen.”

“Als partij moeten wij op zoek gaan naar de juiste balans in het uittekenen van een samenlevingsmodel waarin elke mens telt. Ik zie daarin voor onze partij in Temse grote kansen en uitdagingen weggelegd die we niet mogen laten liggen. Als christendemocraten willen we net dat tikkeltje meer betekenen voor mensen. Met de hele ploeg wil ik mij daar ook het volgende jaar graag voor blijven inzetten.”

Meer foto’s, klik hier

Speicial guest Sammy Madhi op de eerste rij geflankeerd door voorzitter Florian Wauman, burgemeester Luc De Ryck, fractieleider Hans Cools en schepen Hugo Maes. Op rij 2 en 3 CD&V mandatarissen en uiterst rechts Leen Dierick, Federaal parlementslid en eerste schepen in Dendermonde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *