POLITIE. Weekend zonder alcohol, inbraken, voertuig in tuin

Weekend zonder alcohol

Tijdens het Weekend zonder Alcohol deed de politiezone Kruibeke/Temse extra controles. Er werden alcoholcontroles gedaan in Temse op de Krijgsbaan, B.A. Heymanstraat en Velle. In Kruibeke werd er op de Nieuwe Baan gecontroleerd. Van de 37 afgenomen ademtests blies er één persoon alarm. Zijn rijbewijs werd voor drie uren ingehouden. Eén bestuurder werd geverbaliseerd omdat hij geen gordel droeg.

Ook op de snelheid werd er gecontroleerd. De vaste camera op de N16 flitste 37 van de 1018 passanten. Verder waren er ook mobiele controles in de Spoorweglaan, Krijgsbaan, Sint-Amelbergalaan en Nieuwe Baan. Van de 629 gecontroleerde voertuigen reden er 119 te snel.

Woninginbraak

In de Eduard De Sutterlaan in Temse werd zaterdagnacht 12 januari ingebroken. De woning werd volledig doorzocht, maar er werd niets gestolen.
Voertuig komt in voortuin terecht

Zaterdagavond gebeurde in de Doornstraat in Temse een aanrijding. Een bestuurster raakte een geparkeerd voertuig en verloor de controle over haar stuur. Het voertuig komt op zijn zij terecht in een voortuin. De 75-jarige bestuurster uit Koksijde raakte niet gewond. Haar voertuig werd getakeld.

Inbraken

In de Felix Timmermanslaan in Temse stelde men maandagavond 13 januari een inbraak vast in een garage. Er werden auto-onderdelen gestolen.
Dinsdagvoormiddag 14 januari werd er in de Scheldestraat in Temse ingebroken. Met een ladder raakte men bij een dakkoepel, langs waar men de woning binnendrong. Er werden juwelen en cash geld gestolen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *