Bewoners van Durmedal en Godevaert Braemstraat klonken op het nieuwe jaar

ELVERSELE – Het wijkcomité van de wijk Durmedal en de Godevaert Braemstraat (DurGod) organiseerde weer een nieuwjaarsreceptie voor de bewoners. Zowat tachtig gingen op de uitnodiging van de organisatie in.

“Het is de jaarlijkse afspraak om met buren en andere bewoners van onze wijk te klinken op het nieuwe jaar”, klonk het bij Davy De Rijbel. Begin juli organiseert het comité weer de jaarlijkse barbecue voor de wijkbewoners. Op uitnodiging van de organisatie kwamen ook schepenen Lieve Truyman, Tinneke Van Britsom en Stephan Vandergucht (allen N-VA)  langs om de bewoners namens het gemeentebestuur de beste wensen over te brengen.

Meer foto’s, klik hier

Het organisatiecomité samen met de aanwezige schepenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *